14.11.24 р. на кафедрі «Енотехнологій та сервісу в сегменті готельно- ресторанного бізнесу" відбувся черговий круглий стіл в рамках програми підвищення кваліфікації членів профспілок України

14.11.24 р. на кафедрі «Енотехнологій та сервісу в сегменті готельно- ресторанного бізнесу" відбувся черговий круглий стіл в рамках програми підвищення кваліфікації членів профспілок України. В ході проведення круглого столу, завідувачка кафедри Наталія Благополучна провела професійну презентацію та дегустацію кращих вин від крафтових виноробів України. Також учасники круглого столу ознайомились зі специфікою роботи кафедри та особливостями підготовки здобувачів вищої освіти по профілю дисциплін яук викладаються на кафедрі «Енотехнологій та сервісу в сегменті готельно- ресторанного бізнесу" .