День туризму у колі однодумців

 

День туризму у колі однодумців

 

У Всесвітній день туризму та День туризму в Україні, викладачі кафедри спеціальних туристичних дисциплін Академії праці, соціальних відносин і туризмуМіхо О.І., Сокол Т.Г., Малиновська О.Ю.взяли участь у Всеукраїнському освітньо-практичному туристичному форумі «Туризм та гостинність 2024: реалії та можливості».

Цей захід став платформою для обміну досвідом і знаннями серед професіоналів галузі, зібравши понад 200 учасників, серед яких представники 30 закладів вищої освіти України та провідні підприємства готельно-ресторанної і туристичної сфери. Форум проходив у змішаному форматі, що сприяло активному обговоренню актуальних питань розвитку індустрії.

Запрошені спікери поділилися своїм досвідом:

Марина Радова, начальниця Управління туризму та промоцій КМДА, говорила про підвищення пізнаваності Києва як туристичного напрямку.

Олег Антіпін, бренд-амбасадор компанії SHABO, акцентував увагу на винній культурі та розвитку енотуризму.

Ірина Магалецька, керівниця Навчального центру OptimaHotelsandResorts, розповіла про особливості роботи готелів під час війни та програми практики для студентів.

Кейси від Обухівського музею-садиби Андрія Малишка та Туристично-інформаційного центру м. Дрогобич продемонстрували, як туристичні ініціативи можуть сприяти розвитку громади.

Дмитро Безверхній, письменник і викладач, підкреслив важливість поєднання літературного та кінотуризму для створення унікального туристичного продукту в Україні.

Щиро дякуємо всім колегам за активну участь та організаторам, кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Київського фахового коледжу туризму та готельного господарства, за запрошення до обговорення важливих тем галузі.