Кафедра " Енотехнологій та сервісу в сегменті готельно-ресторанного бізнесу" значну увагу приділяє профорієнтаційній роботі та популяризації сучасних тенденцій сироваріння та виноробства

 

Кафедра " Енотехнологій та сервісу в сегменті готельно-ресторанного бізнесу" значну увагу приділяє профорієнтаційній роботі та популяризації сучасних тенденцій сироваріння та виноробства . 

Наталія Благополучна, завідувач кафедри " Енотехнологій та сервісу в сегменті готельно- ресторанного бізнесу," президент Всеукраїнської асоціації виноробів та сомельє, засновник та директор першої в Україні школи сомельє "Майстер-клас" провела 4 майстер-класи та 2 VIP- дегустації кращих вин України на вже традиційному щорічному фестивалі "CHEESE&WINE", (28-29 вересня м. Умань). Фестиваль спрямований на знайомство із виноробами та сироварами України. На фестивалі були представлені винороби з багатьох регіонів нашої країни. 

Ці 2 дні були насичені цікавими конкурсами для гостей, такими як "Устричний батл" , "Чавлення винограду в діжках", "Відкриття пляшки ігристого бокалом" та ін. Гості фестивалю мали змогу продегустувати вина, насолодитися атмосферою та концертами Тетяни Мазур, SHUMEI та Військового оркестру 93-ї ОМБр "Холодний Яр".

Також був проведений Благодійний Аукціон, всі кошти якого будуть передані на потреби ЗСУ.