З початком нового навчального року!

 

 Шановні студенти! Бажаю вам невичерпної жаги до знань, творчого натхнення та наполегливості у досягненні ваших цілей! На жаль, ваш шлях навчання проходить через важкі часи війни, яку розв'язав російський агресор в Україні. Проте навчання – це найцінніший період у житті, що відкриває перед вами безліч можливостей для самореалізації. Не втрачайте їх! Нехай кожна лекція та семінар стануть кроком до ваших великих досягнень. А тим, хто вперше завітав до нашого університету, бажаю, щоб цей рік став захоплюючою подорожжю у світ знань, науки та нових відкриттів.

Шановні колеги! Ваша відданість та підтримка молодого покоління, яке прагне знань, є надзвичайно важливими для формування майбутніх фахівців та лідерів нашої країни. Бажаю вам нових успіхів, яскравих моментів, невичерпної енергії та творчого натхнення, міцного здоров'я, душевної рівноваги та професійного зростання. Нехай ваша сила духу, оптимізм і віра у краще майбутнє завжди вас супроводжують.

Попереду нас чекають нові виклики та труднощі, але я впевнений, що ми з усім впораємося!

З вдячністю згадуємо наших героїв, чия відвага і самопожертва дозволяють нам здобувати освіту та розвиватися. Слава Україні! Слава нашим Героям!

З повагою,  

ректор Віктор СУХОМЛИН