Розпочалося пілотне навчання за програмою «Стандарт – профспілковий переговірник» за ініціативою Федерації профспілок України та за підтримки Представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні

Розпочалося пілотне навчання за програмою «Стандарт – профспілковий переговірник» за ініціативою Федерації профспілок України та за підтримки Представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні.

29 серпня завідувачка  кафедри фінансів Академії праці, соціальних відносин і туризму Яніна Ткаченко провела перші лекції для пілотної групи за Освітньою навчальною програмою «Стандарт – профспілковий переговірник».

 


            Освітня програма орієнтована на представників профспілкових організацій, які безпосередньо ведуть колективні переговори з роботодавцями на підприємствах, організаціях, установах та бажають отримати нові знання з врахуванням правових, економічних, психологічних та комунікаційних компетенцій, необхідних для успішного профспілкового переговірника.

               Наразі учасники пілотного навчання опановують Блок 2 «Фінансово-економічний аналіз підприємства, основні елементи для створення переговорної позиції.». Тренером в цьому блоці єЯніна Ткаченко - кандидатка економічних наук, доцентка, завідувачка кафедри фінансів Академії праці, соціальних відносин і туризму.