У Академії праці, соціальних відносин і туризму 16 травня 2024 р. за ініціативою кафедри Маркетингу відбувся Авторський тренінг-гра на тему «Digital–маркетинг: як просувати свій бренд в мережі»

У Академії праці, соціальних відносин і туризму 16 травня 2024 р. за ініціативою кафедри Маркетингу відбувся Авторський тренінг-гра на тему «Digital–маркетинг: як просувати свій бренд в мережі» Олександра Чорного - сертифікованого бізнес-тренера з сервісу та комунікації, власника «Готельної школи «Smart Education», члена Всеукраїнської щорічної премії «Репутаційні активісти» (з 2016 року), члена жюрі Всеукраїнської премії «Фаворити успіху».

 

Під час зустрічі зі студентами і викладачами факультету економіки, соціальних технологій та туризму говорили про інструменти Digital Marketing, просування брендів, товарів та послуг у часи суцільних цифрових технологій. Лекція супроводжувалася цікавими світовими і вітчизняними практиками щодо цифровізації в сфері маркетингу.

 

Тренінг-гра викликала неабиякий інтерес в учасників зустрічі. Здобувачі дискутували та жваво обговорювали інструменти Digital-маркетингу та ефективність їх застосування.

 

Дякуємо шановному спікеру за пізнавальний і змістовний супер актуальний захід. Маємо надію на подальшу співпрацю з Олександром Чорним.