24.07.2023 - 23:22
Навчальний тренінг-семінар «Все про вино»
Тривалість – 3 дн.
Періодичність – п ятниця: 18.00-21.00, субота та неділя: 12.00-15.00
1 день
- Вино. Історія та сучасність.
- Поняття «терруару», фактори впливу на якість вин.
- Загальна класифікація вин за якістю, сортам, типам.
- Поняття «ассамбляж» і «купаж» у виноробстві. Відомі вина.
- Правила проведення дегустації вин. Органолептична оцінка, опис.
- Дегустація вин ( 2 зразка).
2 день
- Правила подачі вин, винний сервіс.
- Температура і посуд подачі, їх вплив на якість вина.
- Правила зберігання вин, основні помилки.
- Основні правила еногастрономії – поєднання вин і блюд, вин і сирів.
- Винний маркетинг, сучасні тенденції та особливості.
- Дегустація вин (2 зразка).
3 день
- Виноробство України, історія і сучасність.
- Основні сорти винограду, автохтонні сорти України.
- Виноробні регіони, класифікація вин, кращі вина та виробники.
- «Сліпа» дегустація вин, робота с «чорним» бокалом Ріделя.
- Практична робота по впливу форми бокала на смак та аромат вин.
- Практична робота «ніс вина».
По закінченню тренінгу слухачі отримують Сертифікат.
Вартість : 1500 грн (для групи не менше 15 чол.)
для реєстрації заповніть форму: