Вітаємо студенток магістерської програми зі спеціальності «Соціальна робота» з успішним захистом кваліфікаційних робіт!

Сьогодні, 29 січня 2021 року, на кафедрі соціальної роботи та практичної психології АПСВТ вісім студенток ІІ курсу магістерської програми презентували результати своїх досліджень.

Захист був надзвичайно цікавим, адже більшість з них працює в сфері надання соціальних послуг, кожна була авторкою ідеї своєї роботи, результати досліджень мають справжню практичну значущість. В фокусі наукового інтересу дослідниць – широкий спектр проблем соціальної роботи та соціальних сервісів: супервізійна підтримка роботи соціальних працівників в медичних закладах; захист вразливих груп жінок від гендерно зумовленого насильства; медіація у вирішенні конфліктів молодих сімей; надання соціальних послуг на базі сільської територіальної громади; розвиток послуг раннього втручання та супроводу інклюзивного навчання; ресурси соціальних послуг особам старшого віку в період епідемії COVID-19 та ін. 

Кваліфікаційна комісія високо оцінила роботи здобувачок – п’ять з них отримали оцінки «А» (відмінно). Разом з нашими випускницями радіємо їхнім успіхам, зичимо їм професійного розвитку, сподіваємося на подальшу співпрацю.