Володіння додатковою спеціальністю - це можливість працювати і заробляти у роки навчання, а також запорука того, що у будь-яких ринкових умовах ви не залишетесь без роботи.
Перша в Україні школа сомельє «Майстер-Клас» і Академія праці, соціальних відносин і туризму запрошують студентів Академії на пільгових умовах пройти навчання за фахом «Адміністратор ресторану» і вже сьогодні мати можливість працювати в ресторанах Києва та регіонів. Після екзаменів студенти отримують відповідний сертифікат. Партнери-організатори курсу сприяють тимчасовому або постійному працевлаштуванню випускників курсу.
Триває набір до групи, яка розпочне навчання у березні.
Довідка: Школа сомельє компанії "Майстер-Клас" була відкрита у 2000 році на базі Інституту туризму Федерації профспілок України. Це перший навчальний заклад в Україні з підготовки сомельє - фахівців з вин і інших спиртних напоїв, а також з підготовки та перепідготовки кадрів для ресторанів - офіціантів, барменів, адміністраторів, менеджерів ресторанного бізнесу. Сьогодні Школа сомельє працює в Академії праці, соціальних відносин і туризму.
З питань програми звертайтесь до аудиторії №110
тел. (044) 526-00-77, моб. (067) 792-06-40